ATEA

App-akuten har öppnat! Här får aktörer inom vård och omsorg hjälp att bota IT-stressen och öka mobiliteten i sin verksamheten.

Ökad mobilitet är ett måste för att inom en snar framtid kunna leverera ännu bättre vård, till ännu fler människor. Många lösningar som gör stor skillnad är både enkla och smidiga att implementera, men att ta första steget kan kännas stort och svårt. Atea vill bevisa motsatsen! Inför Vitalis, Nordens största mötesplats för e-hälsa, tog vi fram konceptet App-akuten. På plats i montern fick besökaren testa marknadens främsta appar och Ateas experter gav konkreta råd för implementering.

Dela

Axel Johnson Int.

Vi lät människorna i verksamheten vittna om Axel Johnson Internationals framgångar under 2016. Det blev 64 sidor entreprenörsanda och innovationskraft – en årsberättelse fylld av berättelser!

Mer
AP7 – Bli inte blåst

AP7

Bli inte blåst! heter kampanjen där vi hjälper AP7 att ta krafttag mot oseriösa premiepensionsrådgivare. Med bland annat en granskande poddokumentär ger vi spararna kunskap och verktyg när det ringer!

Mer

IKEA

Vad gör Kanyes designer i Älmhult? Vilka utmaningar har utvecklaren av en helt återvinningsbar kökslucka? Vad drömmer designern om? Svaren hittar du på IKEA.today.

Mer

White Arkitekter

Alla färger blir White. Nya strategier för Skandinaviens största arkitektkontor.

Mer

YA-delegationen

Att förklara något komplicerat på ett enkelt sätt är en konst. YA-anställning är en viktig del av Sveriges framtid som just fått en ny plattform.

Mer

Svensk Dagligvaruhandel

Svenska dagligvarubranschens stora pris Årets Dagligvara 2016 har fått ett ansiktslyft.

Mer

Moderna Museet

Exklusiva digitala prickar till Moderna Museet och årets prickigaste utställning!

Mer

Business Sweden

Svensk gruvteknik tillhör världens bästa. Genom rösterna som lyfts fram från industrin i content-projektet Mining for generations får vi världen att förstå det.

Mer

IKEA

Alla tycker om konst! En traditionell vernissage sker oftast för en liten skara förståsigpåare. IKEA gör tvärtom och bjuder in alla.

Mer

IKEA

Enade kan vi göra skillnad. Därför uppmanade IKEA i en inspirerande content-kampanj unga att leva mer hållbart. Att vara HÅLLBARA IHOP!

Mer

ARKDES

Bostadspolitik är hett som potatis. Bostadsbrist, byggstrejk och bostadsminister som avgår. Vad kan historien lära oss?

Mer

ATEA

App-akuten har öppnat! Här får aktörer inom vård och omsorg hjälp att bota IT-stressen och öka mobiliteten i sin verksamheten.

Mer
Futuhaus – Sjöreservens kasern

Futurniture

Vi flyttar till större och gulare lokaler på Skeppsholmen: vårt hus!
Från 3 april finns vi på Slupskjulsvägen 10, 111 49 Stockholm.

Mer

Business Sweden

Svensk sjukvård är bland de bästa i världen. För att hjälpa svenska företag att utvecklas och växa har vi tillsammans med Business Sweden utvecklat konceptet och webbplatsen Symbiocare.

Mer

Moderna Museet

Mer plats för både konst och mikrofeatures på Moderna Museets nya webbplats!

Mer
IKEA LATTJO

IKEA

Barn och vuxna fick leka in en ny IKEA kollektion under en LATTJO dag i Stockholm. Det var startskottet för kampanjen som skulle uppmuntra hela Sverige att leka mer!

Mer

MUCF

Vill du veta vad ungdomar har för levnadsvillkor idag? Det här är en webbplats där kan du se hur tjejer och killar i Sverige pluggar, jobbar, mår och bor.

Mer
CAN antilangarpåse

CAN

Sorry syrran! Många tror att småsyskon och kompisar går till en langare om de inte köper ut, men det stämmer inte. Alltså är det lugnt att bara säga nej.

Mer
Rejält Retro

Nordiska Museet

Nordiska Museets utställning om allmogemöbler i Sverige 1750 – 1850 är en riktigt skojig historisk tillbakablick. Vi har arbetat med utställningen och gjort museets största reklamkampanj någonsin!

Mer

IKEA

Provsmaka nya IKEA katalogen! Köket är extra viktigt för IKEA i år, och det märktes när katalogen för 2016 släpptes.

Mer

Linköpings universitet

Linköpings universitet har fått en ny grafisk profil! En omfattande förnyelse som lanseras i samband med 40-årsjubileet. Den nya profilen tar avstamp i det varumärkesarbete som påbörjades under våren 2013.

Mer

Hot Cod

Hot Cod är havets svar på varmkorv! Kan Kapten Schnells trekantiga fiskpinnar revolutionera snabbmatslandet?

Mer
Hjärtat & Hjärnan

CAN

Serien ”Langarmytologi” för CAN har premiär under valborgsmässoafton 2015. I fem filmer följer vi Hjärtat och Hjärnan under en helkväll.

Mer

IKEA

Var street smart och vinn street art! Vi gömde 12 affischer från IKEA ART EVENT 2015 på Instagram.

Mer

IKEA

Alla har gjort det någon gång. En del gör det varje dag. Undrat: Var #&* är laddsladden?

Mer

AP7

Just nu verkar en del sparare tro att de måste byta fonder. Men så är det inte. Därför kallade vi in Ted som på ett enkelt sätt ska förklara hur det ligger till – med hjälp av kalsonger.

Mer

Batteriåtervinningen

De flesta tycker att det är bra med återvinning, ändå är det en hel del grejer som inte kommer in i kretsloppet. Det är dags att göra ett elektriskt rens!

Mer

SIDA

Får vi be om största möjliga insyn? Openaid.se är en modern aid-tracker där precis alla kan se precis vart, när och hur svenskt bistånd betalas ut. Kolla, kolla!

Mer

IKEA

Nominerad till 100-wattaren! Varje år i augusti skickas den nya IKEA katalogen ut till svenska folket och det hela omges alltid med stort hemlighetsmakeri – men redan i juni 2015 kunde man tjuvlyssna på katalogen…

Mer

CAN

Hejdå alkoholskador! Största källan till alkohol bland minderåriga är äldre kompisar eller syskon. Därför har 9 000 uppblåsbara hjärnor skickats till tjugoåringar i Stockholm, Skåne och Västra Götaland.

Mer

IKEA

IKEA PS 2014 lanserades under parollen On the Move – möbler för designintresserade i en urban värld. I Stockholm fick bloggare och journalister för första gången möta kollektionen i en unik byggnad.

Mer
Linköpings Universitet

Linköpings Universitet har valt Futurniture som sin strategiska byrå och ett omfattande varumärkesarbete står på schemat.

Mer
LKAB

Bergtagna av LKAB – vi skapar en unik besöksanläggning 540 meter ner i urberget.

Mer

Batteriåtervinningen

Miljontals batterier samlar damm i svenska folkets byrålådor, men nu är det sluthamstrat! Batterinsamlingen blir Batteriåtervinningen.

Mer

IKEA

Mitt i Dalarna finns numera en riktig guldgruva för alla som älskar livet hemma. Nästa station – IKEA Borlänge!

Mer

Kulturdepartementet

Barn rör sig allt mindre och läser allt mindre. Vad gör vi åt det? Vad är kulturpolitik idag?

Mer
archiwwwe

Archiwwwe

Alla borde börja arkivera sina webbplatser, inte bara myndigheterna som är skyldiga enligt arkivlagstiftningen. Nu finns inte längre någon ursäkt.

Mer
Katalogarian i duschen

IKEA

IKEA katalogen 2014 lanserades med en överraskande katalogaria från ett fönster vid Gustav Adolfs Torg. Pressen bjöds på Katalogteater och pingis runt köksbordet – eller heter det köksbordtennis?

Mer
Folkets IKEA katalog

IKEA

Hemtrevlig läsning! Vi har gjort svenska folkets alldeles egna IKEA katalog.

Mer

AP7

Är du en av Sveriges tre miljoner soffliggare som inte valt premiepensionsfond? Chilla Pernilla! Det kan löna sig att ligga på latsidan. Kolla själv på AP7.se!

Mer
Apple och Tänk om - Popupklassen

Apple och Tänk om

Popupklassen poppar up! Med digitala verktyg och nytänkande pedagogik får eleverna möjlighet att ta lärandet utanför klassrummets fyra väggar.

Mer
IVA Tekniksprånget - En broschyr till företagen. Och en till studenterna.

IVA

Världens bästa ingenjörer går i pension en efter en. Nu måste vi fylla på med nya. Lösningen är ett praktikprogram som låter unga testa ett toppjobb på några av Sveriges maffigaste företag!

Mer

IKEA

Firas den som firas bör! När IKEA Barkarby fyllde 20 år bjöd vi in alla nya och gamla kunder till en hejdundrande fest i 10 dagar. Självklart bjöds det på kalaspriser, auktion, loppis och mycket annat!

Mer
Futurniture - Lokus Express

Lokus

Vips går det oväntat lätt och smidigt att sälja dina saker. Nya Lokus Express är köp-och-sälj-appen för dig som vill sälja. Fort.

Mer
SKL - Sveriges viktigaste jobb

SKL

Employer branding ger pepp på jobbet för anställda inom Sveriges kommuner och landsting.

Mer

Try Swedish! Det är så vill vi uppmana alla matälskare i världen att smaka på Sverige. Smaka på svensk mat, svensk dryck och svenska måltidsupplevelser. Smaklig måltid!

Mer

Save the Orangutan

Organisationen Save the Orangutan jobbar med att rädda människoapor, a.k.a. orangutanger. Eftersom vi råkar älska just människor, orangutanger och alla andra djur hjälper vi gärna till.

Mer

SMHI

Vad är värmerekordet där jag bor? Hur många regniga dagar hade vi förra året? Hur många dagar hade vi snö? Och hur mycket har medeltemperaturen ökat… Eller har den minskat?

Mer

Nöjesguiden

När Nöjesguiden fyllde 30 firade de med att kasta sig ut på Stockholms galna bostadsmarknad. Vi fick den stora äran att ta fram konceptet. Resultatet blev en helt vanlig etta med bollhav!

Mer

TV4

TV4 har inte fyra utan många kanaler. Vårt uppdrag var att ge alla dessa kanaler egna sajter. Som skulle vara lika men ändå olika. Resultatet blev helt olika sajter. Som ändå är lika.

Mer

IKEA

Såklart att det går att skapa härliga hem och samtidigt minska mängden avfall och el- och vatten-förbrukningen. Vi kallar det Ecoration.

Mer

IKEA

På Livet Hemma visar IKEA upp sin mest lekfulla sida. Varje dag fylls bloggen av nya bilder och texter, sprängfyllda av inspiration.

Mer

Stockholm Pride

För första gången någonsin var Pridefestivalen gratis, öppen för alla och belägen mitt i smeten. Att berätta just precis det är vi väldigt stolta att ha hjälpt till med.

Mer

Lokus

Lokus.se är en dubbelt så bra köp-och-sälj-marknad. Där får du nämligen inte bara en annons. Du får två.

Mer

STAD

Så här i i-år-ska-jag-verkligen-hålla-nyårslöftet-tider kom vi att tänka på vår antidopningskampanj Hundra Procent, och att riktig träning inte handlar om vad du tar. Utan om vad du ger.

Mer

Exportrådet

Sugen på en biogasanläggning? Eller ett nytt fjärrvärmeverk? Symbiocity är världens första snabbköp för borgmästare som verkligen tänker på allt: miljön, ekonomin och medborgarna!

Mer

Svenskt Tenn

Missa inte ett varv på Svenskt Tenns fina webbshop! Vi har skapat konceptet, formen och tagit fram de vackra bilderna. Välkommen in i Estrid Ericson och Josef Franks tidlösa värld.

Mer

UD

Ni hao! VI åkte till Shanghai och designade den svenska paviljongen på den största världsutställningen genom tiderna. Och med oss hem hade vi en guldmedalj för bästa kreativa utställning.

Mer

Västerås konstmuseum

Det kom ett brådskande ärende från väst: Ge oss en grafisk profil till Västerås nya kulturhus. Sen plötsligt en vacker dag… En ny mötesplats för kulturell upplysning och rekreation! Signed, sealed, delivered, typ.

Mer

Teknikdelegationen

Med konceptet ”Den breda linjen” redde vi en gång för alla ut vilket gymnasieprogram som ger behörighet till flest utbildningar – och fick Sveriges niondeklassare att upptäcka fördelarna med att vara bred!

Mer

RNB Retail and Brands

Visst finns det dåliga väder. Men det finns ju också väldigt bra barnkläder från Polarn O. Pyret. I nästan tio år hade vi äran att jobba tillsammans med Sveriges kanske mest barnvänliga varumärke.

Mer
Ny adress: Regeringsgatan 4

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Det är vi som jobbar här

Här hittar du oss

Futurniture AB
Futurniture AB
Slupskjulsvägen 10
111 49 Stockholm Sverige